Benvinguda

L'Associació Esportiva Ekke i l'Ajuntament d'Àger, us convida a participar en la 6ª Trail Vall d'Àger (TVA).

Us oferim i us demanem que participeu en la "nostra" trail. Us esperem amb uns recorreguts molt atractius per tots vosaltres, una estona de bona companyia amb la família del trail running, un detall per agrair la vostra participació i per què guardeu un record de la mateixa. Veniu!!

Va dir l'escriptor Josep Pla que la Vall d'Àger (La Noguera) és un paradís llunyà, remot, que amaga una pau divina. La genuïnitat de la seva naturalesa permet gaudir d'infinitat d'esports d'aventura, rutes de natura per a tota la família i experiències úniques amb els vols en ala delta, parapent, paramotor i altres variants esportives.

La riquesa paisatgística i cultural de la Vall d'Àger està limitada a est i oest per dos congostos: Terradets i Mont-rebei, i al nord i sud pels paratges naturals de les serres del Montsec i el Montclús.

En aquest escenari se celebra per sisè any consecutiu la Trail Vall d'Àger. Una prova que permet descobrir la Vall d'Àger en el seu conjunt, la seva naturalesa i els seus pobles. 

D'aquesta manera, la Vall d'Àger i el seu nucli principal, Àger, respiraran trail running pels quatre costats.