Allotjament


L'allotjament oficial de la TVA és el Camping Vall d'Àger. Tots els participants tindran un 10 % de descompte per acampar o llogar un bungalow. Només cal ensenyar el dorsal a recepció.

Situat al prepirineu de Lleida, al peu del macís del Montsec, podrà practicar un extens assortiment d'activitats gràcies a la seva genuïna natura: ala delta, parapent, BTT, piragüisme, esqui aquàtic, natació, escalada,... o simplement reposar i sentir l'aire pur en un entorn molt especial.

Descobreixi el llac, les muntanyes... camini i gaudeixi de la bellesa davant les petjades del romànic català que deixà la seva rúbrica a l'ermita de la Pertusa. O simplement gaudeixi dels estels en un dels indrets amb menys contaminació lumínica de Catalunya on està ubicat El Centre d'Observació de l'Univers de la Generalitat de Catalunya.

L'oferta de serveis (piscina, parc infantil, bungalows...) i les possibilitats que li brinda la natura, converteixen el Càmping de la Vall d'Àger en un atractiu lloc digne de les millors vacances.

El càmping disposa de servei de bar al llarg de tot el dia, on es serveixen esmorzars, entrepans , plats combinats i menus.

Al restaurant hi ha servei de carta i menú. Reconegut a tota la comarca per la seva qualitat, destaquen els plats de cuina local, com els cargols a la llauna, les coques de sanfaina, els panadons, les carn a la brasa I el conill a la cassola, entre d'altres


  • Direcció: c/ Afores s/n, 25691 Àger, La Noguera, Lleida, España
  • Email: info@campingager.com
  • Telèfon: +34 973 455 200
  • Coordenades GPS: Lat/Long N 42.004537 E 0.765899