Notícies

ATENCIÓ CORRDORS
Estigueu atents a les nostres xarxes socials i la web. La situació meteorològica és complicada ara mateix i l'organització valorarà durant les pròximes hores com actuar donant prioritat a la seguretat dels corredors per demà.


MATERIAL OBLIGATORI
ATENCIÓ! TRAIL 30 km
A causa de la previsió meteorològica, és obligatori portar una manta tèrmica i una jaqueta de tipus paravent.


PERFIL TVA
CONCURS ANETO NATURAL
Corredors, gràcies al nostre col·laborador, Aneto Natural, teniu l'oportunitat de guanyar un lot de productes cada mes, només heu de participar en el seu concurs fotogràfic a INSTAGRAM o TWITTER amb el hashtag #yoloheprobado o a Facebook etiquetant la seva pàgina @ANETONATURAL. És molt senzill, Fes-te una foto on surti algun dels seus productes i puja-la a les xarxes, la millor foto del mes s'emporta el regal. Pots veure les bases del concurs a http://premium.easypromosapp.com/p/615208

RECORREGUT TRAIL VALL D'ÀGER
En aquest enllaç podeu veure i descarregar el track de la Trail Vall d'Àger. És important conèixer els temps de tall, ubicats en 3 punts de control:
  • LA RÈGOLA - 11.30 h (tall estricte) (AV2).
  • L'AMETLLA DEL MONTSEC - 12.30 h (AV3).
  • CANAL D'OSCA - 14.00 h (desviació per la pista) (AV4).
També, al Port d'Àger (AV1) i a la canal Xurulla (AV5), hi haurà control de dorsals.

La sortida és a les 9.30 h des del Càmping de la vall d'Àger, i el tancament de meta a les 16.30 h.

Darrere de l'últim corredor aniran dues persones de l'organització controlant que no hi hagi cap incident.


CANVI A HORARI D'ESTIU
Últims dies per inscriure't a la Trail Vall d'Àger o Trail Via Romana. Aquest diumenge estrenem primavera de competicions, recorda que hi ha canvi horari i A LES 2.00h SERAN LES 3.00h.


PREMI DESGUSTUS
Regal d'una ampolla màgnum del millor oli DEGUSTUS als guanyadors absoluts masculí i femení.

PREMIS SPORT HG
Els 3 primers de la general (homes i dones) i els primers de cada categoria, de la Trail Vall d'Àger, s'enduran un regal especial del nostre patrocinador tècnic SPORT HG.

PREMIS AML SPORT
Els 3 primers de la general (homes i dones) i els primers de cada categoria, de la Trail Vall d'Àger s'enduran un lot de productes del nostre col·laborador tècnic AML Sport.

PUNTS DE TALL HORARI
Tots els corredors de la Trail Vall d'Àger hauran de superar uns determinats talls horaris en diferents punts del recorregut per poder continuar en cursa. Els talls són:
  1. PORT D'ÀGER - 11.30 hores
  2. L'AMETLLA DEL MONTSEC - 12.30 hores
  3. CANAL D'OSCA - 14.00 hores

AVITUALLAMENTS 2017
Durant la Trail Vall d'Àger, us trobareu els següents avituallaments:
Els dos primers, també són avituallaments de la Trail i la Marxa Via Romana.

VIA ROMANA D'ÀGER
La Via Romana d'Àger, 300 metres positius en 3 km, la primera pujada que us trobareu el pròxim 26 de març. Vine a la 5a Trail Vall d'Àger, puntuable pel circuit TRS 2017 i pel circuit català de curses de muntanya de la Feec. No deixis que t'ho expliquin. O també pots escollir entre la Trail Via Romana, cursa popular de 14 km per fer la primera part de la TVA.

CALENDARI TRS 2017
Calendari TRS2017, on la Trail Vall d'Àger i la Vertical d'Àger son puntuables per Circuit TRS 2017.

QUI SERÀ EL NOU GUANYADOR I GUANYADORA?
Silvia Puigarnau va ser la guanyadora de la 4ª Trail Vall d'Àger. Va necessitar 3h55'33" per arribar al Càmping d'Àger després de 30 km i 1800 metres +. El pròxim 26 de març, qui guanyarà la 5ª edició?

DATA CONFIRMADA
26 de març de 2017. Prova que pertany al Circuit TRS Lleida i al Circuit Català de Curses de Muntanya de la Feec. Us esperem!